Bc. Lukáš Ferenc - gold

Ekonomická krize je tu

POZOR - Ekonomická krize je tu! Prodej nemovitostí se zastavil, peníze na účtu ztrácí hodnotu vlivem inflace, co to všechno znamená?
ekonomická krize je tu

Bohužel, co jsem předvídal již v květnu 2021 se stalo. Máme tu již nástup ekonomické krize a mohu říci ANO je tu. 

Co dělat dále?


Bohužel v závěru mého článku Vám nedokážu opovědět na otázku, co dělat dále?  To je spíše otázka na současnou Vládu, jak chce pomoci svým občanům, aby takovou výraznou krizi, kterou od doby 2. Světové války nepamatujeme zvládnout. Lidé, kteří přijdou o své příjmy, zaměstnání budou opravdu odkázáni pouze na pomoc Vlády. 

Ostatním, kteří aktuálně mají vyšší ale i nižší úspory, těm navrhuji tyto úspory investovat tak, aby se hodnota peněz neztrácela vlivem inflace na bankovních účtech. Vhodnou investicí jsou drahé kovy a zlato, i když k tomuto jsem poměrně skeptický a já osobně investuji pouze do nemovitostí. Sice bude období, než se z ekonomické krize dostaneme, ale po té opět ceny nemovitostí poletí vzhůru a současná investice se zhodnotí. 

Aktuálně mohu nabídnout zejména pro vlastní bydlení nabídnout krásný rekonstruovaný byt 3+kk v Praze na Zličíně, na který se můžete podívat ZDE, nebo pozemek o výměře 3.477 m2 na Litoměřicku, kde je možné vybudovat na velkém pozemku jeden dům, či soubor několika rodinných domů po jeho rozparcelování. Na tento pozemek se můžete podívat ZDE.


Pokud však potřebujete řešit prodej či pronájem své nemovitosti v blízké době, doporučuji se obrátit na svého realitního makléře, který Vám rád poradí a naleznete společně vhodnou strategii. Pokud svého realitního makléře nemáte, hledejte nejlepšího makléře podle referencí klientů, které Vám napoví, co můžete očekávat a jaký servis Vám makléř zajistí. 

Pokud se obrátíte přímo na mě, rád Vám pomohu a buď telefonicky nebo osobně probereme Vaší osobní situaci a zvolíme pro Vás optimální postup. Reference mých klientů naleznete zde: REFERENCE MAKLÉŘE

Pokud na sebe ponecháte kontakt níže, budu Vás obratem kontaktovat

Zde mi můžete poslat DOTAZ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Bc. Lukáš Ferenc

Bc. Lukáš Ferenc

Lukáš Ferenc, realitní specialista na lokalitu Praha a Střední Čechy, www.nejlepsimakler.eu, tel.č. 774739631

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ODBĚR NEWSLETTERU

PŘIHLAŠTE SE K ODBĚRU NOVÝCH NABÍDEK A ČLÁNKŮ A UŽ NIKDY NEZMEŠKÁTE NOVOU NABÍDKU ...

Neodesíláme spam! Přečtěte si naše podmínky GDPR pro více informací.